NOUTĂŢI

arr3NOU - Tastaturi GamingVrei sa iti schimbi tastatura plictisitoare si demodata? Vrei sa faci un cadou perfect unu gamer?... arr3NOU - Mouse GamingTi s-a stricat mouse-ul? Vrei performanta si calitate la un pret redus? Vrei sa faci un cadou...

CONTACT

SC SORIMEX SRL
Str. Aurel Suciu, bl. 45
Arad, cartier Alfa (Faleza Sud)
tel: 0755-530-355
fax: 0357-429-750
office@sorimex.ro

CONDIŢII COMERCIALE
Condiţii comerciale

Termeni si conditii

sorimex.ro este o pagina de prezentare si orice produs de pe pagina noastra poate fi achizitionat numai prin intermediul unei comenzi prin e-mail sau telefon. Prin accesarea website-ului, utilizatorul accepta acesti termeni si conditii. Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. Acest document poate fi revizuit oricand fara un anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor sorimex.ro inseamna acceptarea termenilor si conditiilor impuse de acest site.

Contul de utilizator

Pentru a putea cumpara de pe sorimex.ro, trebuie sa ne scrii un e-mail sau sa suni la nr. de telefon din categoria contact. Datele tale personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui website (datele necesare pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii si date necesare pentru a-ti oferi promotii, noutati, buletine informative) si nu vor fi facute publice. De asemenea, aveti posibilitatea de a cere stergerea din baza de date. Trebuie sa ne trimiteti un e-mail de pe aceeasi adresa, cu subiectul "sterge e-mail utilizator". Nu divulgam aceste informatii nici unei persoane terte (fizica sau juridica), cu exceptia celor prevazute de lege.

 

Daca doresti sa schimbi sau sa anulezi comanda

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa suni la nr. de telefon prevazut in sectiunea CONTACT. Daca comanda nu a fost inca expediata, trebuie sa ne contactezi in cel mai scurt timp si sa ne anunti ca vrei sa schimbi sau sa anulezi comanda. Nu vei fi taxat in plus pentru acest demers. Din pacate, daca comanda a fost expediata, nu vom putea face nici o alta modificare in timp util. In cazul neridicarii comenzii expediate, ne rezervam dreptul de a urma caile legale pentru recuperarea prejudiciului provocat.

Conditii de livrare

Comanda va fi trimisa la oficiul postal cel mai apropiat adresei indicate sau direct la adresa indicata daca se solicita expedierea prin curier.

Taxele de transport sunt suportate de catre cumparator, sau de catre noi daca valoare comenzii depaseste suma de 300 lei.

 

Alte considerente

Ne straduim ca informatiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile de pe site datorita diferentelor de culoare dintre cea a produsului in sine si cea de pe monitorul Dvs. Se poate intampla ca la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc treptat. In general, in cateva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute si toate celelalte detalii despre acesta.

Comenzi

Comenzile efectuate pana la ora 13:00  se expediaza in aceeasi zi. Termenul de livrare final depinde de transportator.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar. sorimex.ro va stabili regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le va organiza. Aceste regulamente vor fi prezentate pe site si pot fi anuntate clientilor prin buletine informative. Orice promotie se va face in limita unui stoc disponibil si va putea fi interupta sau anulata in orice moment. sorimex.ro foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, fotografii, clipurile audio sau video si alte date) sunt proprietatea SC Sorimex SRL si a partenerilor sai si este protejat de legislatia romaneasca a drepturilor de autor. Folosirea website-ului sau a continutului sau de catre orice persoana fizica sau juridica, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul SC Sorimex SRL, este strict interzisa. Nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a oricarei informatii de pe website. sorimex.ro nu garanteaza ca websiteul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate. sorimex.ro nu va fi responsabila pentru nici un prejudiciu aparut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a websiteului, chiar daca sorimex.ro sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii. In cazul unor eventuale conflicte intre sorimex.ro si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Conform OG 130/2000,

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

 

Produsele vandute  de SC Sorimex SRL beneficiaza de garantie legala stabilita de producator, de la data primirii coletului.

Coletele pleaca insotite de factura, certificat de garantie, declaratie de conformitate.

Plata se face cu OP/ramburs sau virament bancar.

Timpii de transport depind de Curierul rapid si de PostaRomana, orasele sunt  la doua, maxim trei zile lucratoare, localitatile rurale la maxim patru zile lucratoare.

Preturile afisate DA au inclus TVA, NU si taxele de transport.

Nu se fac expeditii in zilele de sambata si  duminica. Intotdeauna comanda se va confirma telefonic,

 

Link ANPC:   www.anpc.gov.ro

MDJlODIx